Jaarrekening 2021

Kent u dat gezegde: beter laat dan nooit? Vast wel. Al aan het begin van het jaar hadden wij onze jaarrekening klaar, maar deze stond nog niet op onze website. Bij deze alsnog! In de jaarcijfers is ook de solidariteit van de Broeders van Liefde Nederland aan de medebroeders in het Zuiden opgenomen. Handig om te weten als je onderstaand PDF bestand opent en alle bedragen voorbij ziet komen.

De jaarrekening is een samenvatting van alle financiële transacties van het afgelopen jaar. Een optelling van alles wat er aan donaties is binnengekomen en een optelling van alle bedragen die naar diverse projecten zijn overgemaakt. Wat je in die optelling niet ziet, zijn de vele bedragen, klein en groot, die door jullie zijn overgemaakt. Voor elke bedrag zijn wij dankbaar: of het nu om een eenmalige donatie van € 50,- gaat, een maandelijkse donatie van € 8,-, een jaarlijkse gift van € 150,- die vastgelegd is in een schenkingsovereenkomst of een sponsorgift van € 10,- voor de fietstocht van br. Frans. Al die bedragen samen zorgen ervoor dat wij namens jullie kunnen helpen, daar waar nodig. In 2021 was dat in Pakistan, Indonesie, en Afrika.

Wat we misschien te weinig doen, is jullie bedanken voor jullie hulp. Om dat goed te maken: DUIZENDMAAL DANK VOOR JULLIE DONATIES!!!